Izvor: Piplmetar.rs, 16.Okt.2017, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI DETALJI Predbračni ugovor Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin

Otkad su u braku, Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin neprestano su u žiži javnosti. Tako su sada otkriveni detalji njihovog predbračnog ugovora.
JELISAVETA ORAŠNIN SE DOBRO UVALILA KOD OVOG Eva Ras potkačila i Teovu ženu… oh, no-no!
Jelisaveta Orašanin čvrsto je rešila da bude samostalna i da od muža, proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića, s kojim je u braku od četiri meseca, ne uzme ni dinara! >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
Štaviše, glumica je potpisala predbračni ugovor kojim se obavezala da od sportiste, ako dođe do razvoda, neće tražiti nikakve finansije. Ona je čak odložila i put u Ameriku, gde Teo živi, jer želi da radi tokom cele pozorišne sezone.

A post shared by Milos Teodosic (@milosteodosic4) on Jul 10, 2017 at 1:10pm PDT


– Jelisaveta ne bi mogla da podnese da je muškarac izdržava. Ona voli da je nazavisna i da ima svoj dinar. Osećala bi se beskorisno da nije tako – priča Jelisavetina prijateljica i dodaje da je Miloš u tome podržava.

A post shared by Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) on Sep 27, 2017 at 6:35am PDT


– Teu se sviđa to što mu je žena nezavisna i što odlično zarađuje od glume. Iako mu mnogo nedostaje, on je podržava i drago mu je da je Jelisaveta među najangažovanijim glumicama. Međutim, jedva čeka da završi sve obaveze i da mu se pridruži u Americi. Ona planira da napravi malu pauzu i da ga poseti, a to bi trebalo da bude tek oko Nove godine – završava Jelisavetina prijateljica.
Čitajte sve vesti o Jelisavetu i Teu na Piplmetru.
(Piplmetar.rs/Srbijadanas)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Jelisaveta i Teo potpisali predbračni ugovor: Glumica bez dinara ako ostavi muža

Izvor: Tracara.com, 16.Okt.2017

arhiva Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić potpisali su predbračni ugovor, u kome piše da glumica neće tražiti ni dinara ukoliko se razvede od proslavljenog sportiste. “Jelisaveta ne bi mogla da podnese da je muškarac izdržava. Ona voli da je nezavisna i da ima svoj dinar. Osećala bi se...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.