Eva Ras: Mladi se krešu gde stignu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Sep.2010, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eva Ras: Mladi se krešu gde stignu

Eva Ras voli da priča o seksu. Glumica je ispričala Marjanu Rističeviću da joj je drago što omladina vodi ljubav kao u njeno vreme i da svako ima potrebu za seksom. Političar - seljak se uplašio od njene priče i pobegao.

Ko bi rekao za baku od sedamdeset godina! I Marjan Rističević se iznenadio. Dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << čistila paprike za ajvar, njih dvoje su započeli priču...

Marjan: Danas se sve poremetilo i omladina je totalno zatupljena. Muškarci izlaze na jednu stranu, a devojke na drugu...

Glumica mu nije dopustila ni da završi misao, već se odmah nadovezala svojim komentarom.

Eva: Ma, nije uopšte tako kako kažete. Omladina danas vodi ljubav gde stigne. Viđala sam i po haustorima da to rade, po kolima i gde im padne na pamet. Svako ima svoju potrebu za seksom, pa tako i mladi. Ljubav se vodi kao i u moje vreme. Pa mene su moji napravili u vreme rata.

Možda bi glumica i nastavila da divani o seksu, ali je naprasno izgubila sagovornika. Kao da se Marjan uplašio da joj ''ne proradi potreba“, pa se za svaki slučaj povukao. Što je sigurno, sigurno je.
Pogledaj vesti o: Eva Ras

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.