Estradna svađa od 155 godina!

Izvor: Mondo, 23.Jul.2018, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Estradna svađa od 155 godina!

Zaratile Eva Ras i Olivera Katarina, evo zbog čega!

Poznate dame, obe u osmoj deceniji, zaratile su preko medija zbog jedne izjave.

Olivera Katarina za MONDO: Žena može od čoveka da napravi budalu!

Eva Ras (77) pre nekoliko dana je optužila Oliveru Katarinu (78) da joj dobacuje na ulici da je "ološ".

"Kad god je spazim na ulici, pređem na drugu stranu da se ne sretnemo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Nas dve smo potpuno različite, i nije tačno da se suprotnosti privlače. Onda me ona vidi na drugoj strani, pa viče - opet si prihvatila neku malu ulogu, ološu, ološu," rekla je Rasova za "Kurir".

Olivera Katarina je sada reagovala i za isti list rekla da to nije tačno.

"Nemam pojma o čemu ona govori, nismo se srele godinama. Ne znam što me uzima u usta, nikada nismo imale sukob. Ona nema ništa pametnije nego da na konferenciji Palićkog festivala priča o meni? Iznenađena sam da se žena njenih godina bavi takvim stvarima, izmišlja da sam vikala nešto, to meni uopšte nije u prirodi," rekla je Olivera Katarina.

"Ne znam zašto me meša u to blato, ja sa time nemam veze. Izgleda da sam, i nakon svih ovih godina, nekim ljudima i dalje opsesija," rekla je ona.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.