EVU RAS UMALO SPRŽIO GROM! Glumica snima NAJTEŽI FILM U KARIJERI, jedva izvukla živu glavu sa seta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 19:29

EVU RAS UMALO SPRŽIO GROM! Glumica snima NAJTEŽI FILM U KARIJERI, jedva izvukla živu glavu sa seta!

Nemili događaj se dogodio pre dve nedelje!

Legendarna glumica Eva Ras može se pohvaliti uspešnom karijerom dugom preko šest decenija.

Glumila je u najpoznatijim domaćim filmovima i serijama, a u poslednje vreme najviše se ističe po tome što nema dlake na jeziku. Njene duhovite izjave i opažanja privlače mnogo pažnje publike.

Glumica trenutno snima film o kozaračkoj deci u nacističkom logoru Jasenovac. Ona će tumačiti lik logorašice, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ističe da joj je zbog potresne radnje filma ovo možda i najteži film u karijeri.

- Ovo mi je najteži film, jer nikako sebe ne mogu da ubedim da to stvarno nije logor. Tu 300 statista i stotinu dece ima i svi su jadni i bedni. Sirotinja kojoj su tada hteli i život da uzmu. To me toliko potresa. U kadru nas je na desetine i stotine, stalno u svakom trenutku. Kad udaraju gromovi i kad su provale oblaka mi smo isto na setu kao i kad prži sunce. Nemate gde da se sklonite. Ali lakše mi je da podnesem te fizičke teškoće, a mnogo teže sećenje na taj tragični period istorije - rekla je Eva.

Eva je otkrila i da je grom udario u šator u kom je bila filmska ekipa.

- Pretprošlog petka je grom udario u šator gde smo bili, ali šator je imao neke gume koje su to primile. Mi koji smo se držali za metalne šipke osetili smo struju. Tu je bio šator za kamere i tu su bili sve mladi ljudi. Kako su videli da nas grom nije opalio i nismo preminuli, oni su počeli da pevaju i ja sam bila presrećna. Pevali su one lake pesme, recimo onu "Polomiću čaše od kristala." Mnogo je zanimljivo, ali je jako teško i psihički i fizički - istakla je glumica za "Kurir TV".
Pogledaj vesti o: Eva Ras

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.