Amadeus bend radio sklekove u emisiji

Izvor: Poznati.info, 26.Nov.2013, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amadeus bend radio sklekove u emisiji

Momci iz grupe Amadeus band dobili su zadatak da u TV emisiji ”Nedelja plus” odrade deset čučnjeva u mestu. Oni su predložili da umesto njih uradi sklekove. Lepa voditeljka Tamara Stojmirov i ovoga puta svojim gostima je priredila interesantne zadatke.

Nakon što je vremešna Eva Ras radila čučnjeve, Amadeusovcima je zapalo da rade isto to, ali su oni zamenili za sklekove. Jedan od članova grupe ustao je bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << problema i prihvatio izazov. Voditelj Igor ga je bodrio sve vreme stajajući iznad njega i odbrojavajući mu sklekove. Pogledajte kako Amadeusovci rade sklekove.

Autor: Goran, Foto: Screenshot

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.