Izvor: Scandal.rs, 26.Sep.2019, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VERENA ZA OŽENJENOG ČOVEKA: Ovo je majka četvoro dece kojoj Soraja OTIMA MUŽA! (FOTO)

Soraja Vučelić retko govori o svom ljubavnom životu, ali je njena drugarica Ana Korać svima pokazala muškarca kog je predstavila kao “zeta” i u objavi označila Soraju. Ipak, reč je o čoveku koji već ima brak. Naime, Koraćeva je objavila fotografiju markantnog muškarca uz rečenicu koja jasno ukazuje na to da je dotični u vezi The post VERENA ZA OŽENJENOG ČOVEKA: Ovo je majka četvoro dece kojoj Soraja OTIMA MUŽA! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SORAJA PRE OŽENJENOG KURBANA SAMO JEDNOM ČOVEKU JAVNO POKAZALA LJUBAV: Htela ovo da SAKRIJE, ali joj NIJE uspelo!

Izvor: Scandal.rs, 26.Sep.2019

Pre dve godine, Soraja Vučelić bila je u vezi sa dečkom kojem je i javno izjavila ljubav, proslavljajući njegov rođendan. Ne otkrivajući mu ni lice ni ime, poručila je: “Srećan rođendan ljubavi moja. Volim te”, iako se obično svojski trudi da svaki detalj svog ljubavnog života drži podalje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.