UZBUNA: Vruća Severina u novom spotu

Izvor: Kurir, 14.Dec.2012, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZBUNA: Vruća Severina u novom spotu

Hrvatska pevačica predstavila je sport za pesmu "Uzbuna" sa najnovijeg albuma Dobrodošao u klub

Severina Vučković tačno u podne podigla je uzbunu na društvenim medijima.

Naime, Seve je novi spot za pesmu "Uzbuna" postavila na svoj Jutjub kanal i na Fejsbuk i tako započela i digitalnu prodaju svog najnovijeg albuma "Dobrodošao u klub".

Autori muzike i teksta su Filip Miletić i Miloš Roganović, a reditelj je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Dafne Jemeršić koja je radnju spota smestila u luna-park.

"Srećna sam što smo snimili simpatičan trashy spot u lunaparku za 'Uzbunu', pesmu s mog novog albuma 'Dobrodošao u klub'. Koliko sam ja uživala na snimanju, nadam se da ćete i vi u gledanju u ovim zimskim danima koji su pred nama... Puno vas volim!" poručila je Severina na Fejsbuku.
Pogledaj vesti o: Jutjub,   Facebook

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severina digla uzbunu! (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 14.Dec.2012

Došao je i taj dugo očekivani petak u podne - trenutak kad se našao u digitalnoj prodaji novi Severinin album "Dobrodošao u klub", i to preko sajta www.dallasmusicshop.com. Tu je i spot za veselu pop pesmu "Uzbuna" (Foto Biljana Gaurina / CROPIX) koju je napisao provereni tandem Miloš Roganović...

Nastavak na NaDlanu.com...

Severina "podigla" Uzbunu

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2012

Danas tačno u podne Severina je "podigla" Uzbunu na društvenim mrežama objavivši svoj najnoviji spot, a time započela i digitalnu prodaju svog novog albuma "Dobrodošao u klub"...Severina u lunaparku  ..Putem Severininih zvaničnih Fejsbuk i Jutjub kanala, danas tačno u podne premijerno je predstavljen...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.