USTAJEMO I LEŽEMO SA BOLOM… Potresna ispovest oca Darka Radovanovića na 6. godišnjicu pevačeve smrti

Izvor: Telegraf.rs, 11.Jun.2017, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USTAJEMO I LEŽEMO SA BOLOM… Potresna ispovest oca Darka Radovanovića na 6. godišnjicu pevačeve smrti

Darko Radovanović poginuo je na današnji dan pre 6 godina, a u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Ostružničkog mosta stradao je i Darkov menadžer Aca Milošević.

Darko je iza sebe ostavio ćerku Laru, suprugu Maju, roditelje Vidoja i Stanu, mnogo prijatelja i publiku koja ga je obožavala.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Darkovi roditelji, 6 godina od tragedije koja ih je zadesila, kažu da bol ne prestaje. Životne navike su promenili, a Vidoje se i danas pita da li je u nečemu pogrešio.

- Tuga ne prestaje... Mislio sam da će vreme sve malo ublažiti, ali supruga i ja ustajemo i ležemo sa bolom. Nikako da se pomirimo s tim da je to moralo njemu da se desi. Nisam subjektivan, ali Darko je bio čovek za svaku pohvalu - priča Vidoje Radovanović.



Kako kaže, Darko je bio voljen čovek i muzičar:

- Ljudi su ga voleli i on je voleo ljude, muziku i život. Bez ikakvog razloga i krivice, praktično u snu, otišao je sa ovog sveta. Cela ta priča je surova i teška, ali sve činim da ga ne pregazi vreme.

Vidoje je, od Darkove smrti, počeo da čita knjige više nego ikada. Kako kaže, to ga je spaslo.

- Pročitao sam 65.000 strana od njegove pogibije. Da mi nije toga, ne znam kako bih živeo. Bolji lek za psihu ne postoji. Često sebe preispitujem da li sam nešto pogrešio, čini mi se da sam platio kao da sam sve ikone zgazio, iako sam se trudio da pomažem ljudima. Voleo sam i šah. Ali, otkako je poginuo, nisam odigrao nijednu partiju. Ukinuo sam sebi sva zadovoljstva misleći da sam nešto kriv - kaže Vidoje.

Printskrin: Youtube/AL HAMED

Tužni otac prisetio se poslednjeg razgovora sa sinom.

- Tog jutra je gostovao u jutarnjem programu i nazvao me je da ga iskritikujem pošto sam mu uvek ukazivao na greške. Taj dan sam mu rekao da nemam ništa loše da mu kažem, bio je odličan. Nisam znao da će to biti poslednji put da ga čujem - rekao je Darkov otac, dok je majka plakala.

Kako su istakli Stana i Vidoje, ponosni su na Darkovu ćerkicu Laru. Nemaju ništa protiv da se Maja, Darkova supruga uda. Kažu da bi to bilo normalno, ali da je ona svoj život posvetila Lari. Inače, Maja svake godine obilazi Darkov grob, a za medije se od njegove smrti nikada nije oglasila.



Pevač Saša Kapor u toku dana objavio je i fotografiju Darkovog pomenika, uz emotivnu poruku.

Foto: Instagram/chikakapor_beard

(Telegraf.rs/Izvor: Kurir)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

6 GODINA OD TRAGEDIJE Otac Darka Radovanovica Krivim sebe za smrt sina

Izvor: medio.rs, 11.Jun.2017

Mislio sam da će vreme sve malo ublažiti, ali supruga i ja i dalje ustajemo i ležemo sa bolom. Nikako da se pomirimo s tim da je to moralo njemu da se desi, kaže Darkov tata..Na današnji dan pre šest godina u stravičnoj nesreći kod Ostružničkog mosta poginuli su pevač Darko Radovanović i...

Nastavak na medio.rs...

Znate ga po pesmi "Ako je do mene", a ovako su kolege obeležile godišnjicu njegove smrti

Izvor: Blic, 11.Jun.2017

Srpski pop pevač Darko Radovanović poginuo je pre šest godina u teškoj saobraćajnoj nesreći, a njegovi bliski prijatelji , obeležili su ovu tužnu godišnjicu...Najpre je kompozitor i tekstopisac Bane Opačić, na Instagramu objavio snimak pesme koju Darko "nije stigao da snimi"...- 20.20 sati....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.