TRESE SE TUŠ KABINA: U Zadruzi nikad žešći S*KS Aleksandre i Davida - uzdasi, OVO NIJE ZA MALOLETNE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2018, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRESE SE TUŠ KABINA: U "Zadruzi" nikad žešći S*KS Aleksandre i Davida - uzdasi, OVO NIJE ZA MALOLETNE!

(VIDEO)

Aleksandra Subotić i David Dragojević su u dugogodišnjoj vezi i prolaze kroz razne turbulencije. Ipak, jedno je sigurno, a to je obostrana ljubav koja se ne gasi čak ni u najtežim trenucima.

Novinari u jedno vreme podizali Davida kako bi ga pital izašto ne vodi ljubav sa Aleksandrom, na šta je on svaki put odgovorio kako ne može zbog tenzije u rijalitiju.

Sada su se stvari malo promenila, njih dvoje su otišli na tuširanje, a goloj Aleksandri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i njenim atributima niko ne bi odoleo. Tako Dragojević nije ostao imun ovog puta, a njihov seks možete ovde pogledati:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SEKS U "ZADRUZI 2" Aleksandra i David u akciji, a onda je ona izašla u minijaturnim tangama

Izvor: Blic, 08.Dec.2018

Aleksandra Subotić i David Dragojević imali su seks u tuš kabini, a iako je David sve do nedavno izjavljivao da sa starletom ne može da ima seks zbog tenzije u rijalitiju, očigledno da jedno drugom više nisu mogli da odole.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.