TRESE SE POD: Došao je da SPAVA sa svim ženama, DVE zvezde Parova već OBELEŽIO! AUH (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2017, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRESE SE POD: Došao je da SPAVA sa svim ženama, DVE zvezde Parova već OBELEŽIO! AUH (VIDEO)

Sledeća je...

"Parovi" 6 samo što su počeli a već je krenulo da zakuktava. Naime, reč je  izdaji koja se desila nakon samo 2 dana! Gledaoci su navikli da se u rijalitiju svšta dešava, te je ovo i bilo za očekivanje. Ipak, ono što ih je iznenadilo jeste kako tako brzo!

Reč je o sportisti, Bojanu Radanoviću i Eleni Petrović, koji su već prvo veče završili su u krevetu, a kako je to izgledalo možete pogledati na snimku:

Ipak, desilo se to da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se u međuvremenu zavadili, a kako je sa plavušom sada u svađi, Bojan je bez mnogo razmišljanja poleteo u novi zagrljaj. Reč je o Izabeli Alijoski, takođe fatalnoj i mladoj učesnici.

A post shared by Bells 💞 SX6000 🔬🔩⛽ (@izabela_alijoski) on Sep 16, 2017 at 10:31am PDT

Njih dvoje su se sinoć muvali, a zamalo i smuvali.

- Hajde da nas dvoje idemo do kraja! Svi su ljubomorni na nas - rekao je Bojan dok je Izabela potvrđivala. Njih dvoje su ogovarali Elenu i nisu imali ni malo naivne reči za devojku koja se do juče valjala po krevetu sa Radanovićem.

A post shared by Bells 💞 SX6000 🔬🔩⛽ (@izabela_alijoski) on Sep 13, 2017 at 6:45am PDT

Pre ulaska u vilu, pitali smo Bojana da li je moguće da mu se unutra desi ljubav ili, daj bože seks, on je više nego oduševljeno rekao da je moguće i kako bi voleo zaista. Želja mu se ostvarila, i to ne jednom!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOŽ U LEĐA POSLE DVA DANA: Spavao je prvo veče sa zanosnom plavušom a sada se smuvao sa njenom rivalkom!

Izvor: Svet, 20.Sep.2017

Kakva izdaja posle samo dva dana…. Bojan Radanović i Elena Petrović već prvo veče završili su u krevetu, a među njima su odmah planule varnice.. Ipak, situacija sa njima više nije takva.. Oni su se u međuvremenu posvađali, a Bojan je brže-bolje uleteo u zagrljaj Izabele Alijoski.. Njih dvoje...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.