Srpska dinastija

Izvor: Press, 24.Dec.2010, 03:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska dinastija

Rijaliti-šou „Parovi", koji večeras počinje da se emituje na TV Hepi i koji će u mnogo čemu podsećati na čuveni serijal „Dinastija", obećava dosad neviđen glamur i raskoš
Srbija se sprema za dosad neviđeni rijaliti-šou! Na televiziji Hepi večeras počinje novi rijaliti „Parovi", u kom će poznati parovi provesti 101 noć u luksuznoj vili i pokušati da osvoje pola miliona evra. Šou će trajati 101 dan, koliko će vlasnik luksuzne >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << vile poveriti parovima svoj dom na čuvanje.
Bogati vlasnik i domaćin kuće biće Lane Gutović, koji će za to vreme sa suprugom Vanjom Kostić biti u Parizu na medenom mesecu i takmičarima deliti zadatke.
Glamur, luksuz, seks...
U luksuzu kakav se vidi samo na malim ekranima, gledaoci će pratiti sve ljubavne priče poznatih, njihove svađe, ljubomorne, ali i lascivne scene. Prema nekim informacijama, iz izvora bliskih produkciji, seks je zagarantovan, možda venčanje, a možda i razvod! Ugođaj koji je napravljen učesnicima rijalitija, vila od 800 kvadrata u baroknom stilu, u kojoj je sve posebno dizajnirano do najsitnijih detalja, uticao je da se na učešće u ovom šouu odluče i oni za koje se nikad ne bi reklo! Parovi će biti pod neprekidnim okom više od 60 kamera, koje će pokrivati svaki deo velelepne vile.
Nalik na Karingtonove
Sve je nalik na nekadašnji omiljeni serijal „Dinastija", gde su Karingtonovi uživali u emocijama, burnim svađama, bogatstvu. Čini se da Srbija dobija nove Karingtonove - „srećne" „Parove"! Za sada se sigurno zna da će se u luksuzu baškariti Srna Lango i Irfan Mensur, Slađa Delibašić i njen dragi, Saša Đani Ćurčić i Peđa D Boj sa lepšim polovinama. U rijaliti je htela da uđe i Severina, ali je već imala zakazan nastup na Novu godinu. Spisak imena onih koji su definitivno potpisali ugovor o ulasku u vilu, drži se u strogoj tajnosti. Pobednik će biti onaj par koji ostane u vlasnikovoj kući do njegovog povratka sa putovanja, a u tome će mu pomoći publika, koja će jednom nedeljno glasati za najbolji par i odlučivati koji će nastaviti sa takmičenjem.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Večeras počinje rialiti "Parovi" - pobedniku pola miliona evra

Izvor: Blic, 24.Dec.2010

Još se ni “Farma” ni “Survivor VIP” nisu završili, a već počinje da se emituje dugo najavljivani rialiti šou “Parovi” na Televiziji “Hepi”...Kako nezvanično, večeras će u serijal ući glumci Srna Lango i Irfan Mensur, muzičar Džimi Barka sa devojkom, pevačica Milica Majstorović...

Nastavak na Blic...

Počinje srpska Dinastija: Ko će biti Aleksis?

Izvor: Scandal.rs, 24.Dec.2010

Srbija se sprema za dosad neviđeni rijaliti-šou! Na televiziji Hepi večeras počinje novi rijaliti „Parovi', u kom će poznati parovi provesti 101 noć u luksuznoj vili i pokušati da osvoje pola miliona evra. Šou će trajati 101 dan, koliko će vlasnik luksuzne vile poveriti parovima svoj...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.