Rijana: Otac me izdao

Izvor: Blic, 17.Mar.2011, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana: Otac me izdao

Pevačica Rijana krasiće naslovnu stranu aprilskog izdanja američkog modnog časopisa "Vogue". Lepotica sa Barbadosa otkrila je i kako je njen otac, nakon što ju je Kris Braun pretukao, medijima prodao "gomilu laži".

Ona je u intervjuu progovorila o svojoj porodici, slavi, kako održava svoju besprekornu liniju, kao i o mnogih stvarima.

"Nisam mislila da će me neko iz porodice izdati, a najmanje da će to biti moj otac. Ali, on me je, kad sam se skrivala od medija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zbog Krisovog napada, prodao novinarima za jedan ček, i još je ispričao gomilu laži. Nije našao za shodno da me nazove i pita kako sam, jesam li živa, ali je zato zvao novinare ", rekla je Rijana za "Vogue".

Pevačica je otkrila i da je na Barbadosu živela jako oskudno, a kada je i imala novca, nije imala gde da kupi garderbu koju je želela, ali joj je porodica uvek bila "sigurno utočište".

"Sada je to utočište nestalo, ali ne želim da o tome više govorim!"

Njena uloga u filmu "Battleship" je glavni "krivac" zbog kojeg je svoje telo dovela u savršenu formu.

"Morala sam da vežbam iako mrzim teretanu i klasične vežbe. Prvi put u životu ne želim se rešiti oblina. Na snimanju filma shvatila sam da konačno volim svoje telo iako nije savršeno – jednostavno se osećam seksi.

Odlične fotografije, na kojima Rijana izgleda kao sirena, u providnoj Šanelovoj haljini sa vezom i jarko crvene kose, uradila je modni fotograf Eni Libovic.

Povezane vesti: Rijana:Tata me je prodao za ček Brajan Adams postaje otac u 52 godini? Džoni Dep: Ćerka me zarazila Biberovom muzikom Braun moli sud da mu ukine zabranu prilaska Rijani Eminem je ovogodišnji favorit za Gremija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RIJANA: OTAC ME PRODAO ZA ČEK!

Izvor: Kurir, 17.Mar.2011

Seksepilna Rijana, koja krasi naslovnu stranu aprilskog magazina Vog, u intervjuu za taj časopis govorila je, između ostalog, i o svojoj porodici. - Nikada nisam mislila da će me neko od najbližih izdati, a naročito ne moj otac. Ali, on me je dok sam se skrivala od medija zbog Krisovog napada (Kris...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.