Saša Ćurčić: Isprozivaću tzv.džet set kad se završe Parovi

Izvor: Svet plus, 12.Mar.2011, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Ćurčić: Isprozivaću tzv.džet set kad se završe Parovi

Bivši fudbaler Saša Ćurčić Đani, koji je po drugi put izbačen iz rijalitija bdquo;Parovi rdquo;, posetio je juče redakciju Pressa, gde je izneo svoje mišljenje o takmičenju i podršku svojim partnerkama Dragani Banić i Ivani Milunović, koje su ostale u luksuznoj vili Laneta Gutovića. Iako su ukućani glasali da baš njih dve sledeće napuste rijaliti, Đani je poručio gledaocima da glasaju za njih, budući da će njihov sud biti poslednji.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Ćurčić Đani još nije gotov: Isprozivaću tzv. džet set kad se završe Parovi!

Izvor: Scandal.rs, 12.Mar.2011

Bivši fudbaler Saša Ćurčić Đani, koji je po drugi put izbačen iz rijalitija „Parovi', posetio je juče redakciju Pressa, gde je izneo svoje mišljenje o takmičenju i podršku svojim partnerkama Dragani Banić i Ivani Milunović, koje su ostale u luksuznoj vili Laneta Gutovića. Iako su ukućani...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.