Saobraćajka kod Leskovca: Pijan pokosio dve devojčice

Izvor: Svet, 22.Avg.2014, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajka kod Leskovca: Pijan pokosio dve devojčice

Dve devojčice od 13 godina iz leskovačkog sela Čekmin teško su povređene kada je na njih naletelo vozilo kojim je, kako se sumnja, u alkoholisanom stanju upravljao I.T. (26) iz tog sela.
Devojčice su zadobile više preloma nogu, saopštila je danas leskovačka policija. One su iz Urgetnog centra Opšte bolnice u Leskovcu prebačene jutros u Klinički centar u Nišu.
I.T. je osumnjičen da je 21. avgusta u večernjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << časovima, upravljajući izgubio kotrolu nad neregistrovanim vozilom Zastava 101, udario pešake i sleteo s puta udarivši u jednu kuću.
On je uhapšen i predat Osnovnom javnom tužiocu u Leskovcu zbog sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
Izvor: Beta
Foto: Ilustracija, Nemanja Pančić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.