ŠOK PREOKRET! Muž Tanje Savić se OGLASIO: “VOLIM Tanju isto kao i PRVOG DANA!”

Izvor: Svet, 12.Jun.2020, 13:20

ŠOK PREOKRET! Muž Tanje Savić se OGLASIO: “VOLIM Tanju isto kao i PRVOG DANA!”

Privatni život Tanje Savić mesecima je jedna od glavnih tema domaćih medija nakon što su u javnost isplivali navodi da je prijavila supruga za odvođenje dece u Australiju bez njenog pristanka.
ŠTA JE SADA ISTINA?!? Tanja Savić je i dalje u Srbiji, dok je suprug sa dvojicom sinova u Australiji, a za sada nema naznaka da će se oni vratiti u Beograd, kao ni da će se Tanja uputiti na drugi kontinent. On se sada oglasio i otkrio sve.
Nakon brojnih spekulacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << oglasio se i njen suprug Dušan Jovančević koji tvrdi da je zbog korona virusa svoje naslednike odveo u svoje rodno mesto u Australiji, kao i da su se tako dogovorili on i Tanja.
PROČITAJTE JOŠ: Đani GO K’O PIŠTOLJ! Moli SUD da ga pusti da ZARADI!
PROČITAJTE JOŠ: Marko se DRAO i OTERAO Lunu! Da bi MUVAO Pešićku? (VIDEO)
PROČITAJTE JOŠ: Kija se POKAJALA! Marko je KRIVAC!

DUŠAN: “DECA I JA SE VRAĆAMO ZA BEOGRAD” “Deca i ja smo otišli u Australiju zbog njihove bezbednosti i vraćamo se naravno za Beograd kada prođe sve oko Covida19 i sve se vrati u normalu. Tako smo se dogovorili moja supruga i ja. Ona je ostala jer ima poslovne obaveze”, rekao je Dušan za “IDJTV”.
On je istakao da su on i pevačica u dobrim odnosima i tvrdi da se ona redovno čuje sa njim i sa decom.
“Mi smo jako zaljubljeni jedno u drugo i dan danas. Ja moju suprugu volim isto kao prvog dana! Čujemo se dva puta dnevno. Nezgodno je budući da je vremenska razlika 8 sati unapred. Čuje se sa decom pre spavanja i kada se probude ujutru za školu”, ispričao je Dušan i dodao da njemu i deci nedostaje Tanja.
SVETRAJKO RISTIĆ / SVET
The post ŠOK PREOKRET! Muž Tanje Savić se OGLASIO: “VOLIM Tanju isto kao i PRVOG DANA!” appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Suprug pevačice zaprepastio priznanjem: Nedostaje mi Tanja, volim je kao prvog dana!

Izvor: Story, 12.Jun.2020

Nakon što je Tanja Savić otkrila da joj deca mnogo nedostaju, ali da zbog posla ne želi da ide u Australiju, oglasio se suprug pevačice. Dušan je ovim priznajem raznežio sve! Popularna pevačica pre nekoliko dana otkrila je za „Detoxic“  šta se dešava s njenim suprugom Dušanom Jovančevićem....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.