Izvor: Blic, 11.Jun.2020, 19:11

OGLASIO SE MUŽ TANJE SAVIĆ Nakon što je odveo decu u Australiju tvrdi: "Njima nedostaje majka, a ja je još uvek volim..."

Privatni život Tanje Savić mesecima je jedna od glavnih tema domaćih medija nakon što su u javnost isplivali navodi da je prijavila supruga za odvođenje dece u Australiju bez njenog pristanka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠOK PREOKRET! Muž Tanje Savić se OGLASIO: “VOLIM Tanju isto kao i PRVOG DANA!”

Izvor: Svet, 12.Jun.2020, 13:20

Privatni život Tanje Savić mesecima je jedna od glavnih tema domaćih medija nakon što su u javnost isplivali navodi da je prijavila supruga za odvođenje dece u Australiju bez njenog pristanka.. ŠTA JE SADA ISTINA?!? Tanja Savić je i dalje u Srbiji, dok je suprug sa dvojicom sinova u Australiji,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.