Romansa cveta: Ovako Nina Radulović i Filip Krajinović jedno drugom izjavljuju ljubav! FOTO

Izvor: Svet plus, 09.Maj.2017, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romansa cveta: Ovako Nina Radulović i Filip Krajinović jedno drugom izjavljuju ljubav! FOTO

Nina Radulović i Filip Krajinović tek nedavno su izašli u javnost i predstavili svoju romansu, a čini se da ljubav među njima cveta i da su jako zaljubljeni jedno u drugo.

Da je Nina Radulović, koja se krajem prošle godine razvela od glumca Branislava Lečića, odlučna da uživa u novoj romansi sa mladim teniserom Filipom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Krajinovićem, pokazuje činjenica da su rešili javno da izlaze ali i da jedno drugom pokazuju ljubav na društvenim mrežama. Tako je teniser u komentaru na jednu Nininu fotografiju napisao "Najlepša", dok je ona njemu odmah uzvratila rečima "Ti si".

Nina se takođe iselila iz stana na Senjaku koji pripada njenom bivšem suprugu, a razlog tome bio je što je navodno, kako su pojedini mediji preneli, želela da bude bliža centru grada, ali i da Filip može da dolazi kod nje, što ranije nije bilo moguće.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.