Rada Radenović opet voli oca svog deteta!

Izvor: TimockeVesti.net, 14.Nov.2011, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Radenović opet voli oca svog deteta!

U emisiji 'Ja to tako' voditeljkaRada Radenović otkrila da sa crnogorskim biznismenom Dejanom živi na relaciji Beograd - Podgorica.

 - Mi smo već četiri godine zajedno i moram priznati da sam pre pet dana ponovo osetila da ga volim, kao prvih dana. Ne pitaj me kako, jednostavno se desilo -  rekla je Rada 'u poverenju'.
Opširnije...

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rada Radenović otvorila dušu u emisiji!

Izvor: S media, 14.Nov.2011

Gostujući u emisiji "Ja to tako" Ivane Baltić na TV Pink, voditeljka Rada Radenović otkrila je da veza sa ocem njenog deteta, izvesnim crnogorskim biznismenom Dejanom, nije bila kratkoročna...- Mi smo već četiri godine zajedno i moram priznati da sam pre pet dana ponovo osetila da ga volim, kao...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.