Mozak, srce, džigerice: Jela koja ne bi probali ali su ih u Prvom kuvaru ipak spremali (FOTO)

Izvor: S media, 14.Nov.2012, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mozak, srce, džigerice: Jela koja ne bi probali ali su ih u "Prvom kuvaru" ipak spremali (FOTO)

Iako zadatak nije bio baš privllačan, kuvari nisu mali druge. Zasukli su rukave i bacili se na posao.

GALERIJA SLIKA

Kuvari su imali zadatak da spreme iznutrice i to: pileće srce, pileću džigericu i svinjski mozak. Oni mogu da spreme jedno ili više jela, ali sve tri namirnice moraju biti zastupljene. Žiri prvobitno određuje 45 minuta za spremanje jela, ali im posle primedbi da je to malo vremena, smanjuje na 30 minuta.

Vreme za kuvanje je isteklo, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pa kuvari serviraju svoja jela na sto. Bojana je najbolje spremila džigericu i mozak i ona je zajedno sa Marijom i Markom danas proglašena za najboljeg kuvara. Po žiriju najslabiji rezultat imala je Ana ali i Bojan. Kuvari su glasali ko će od njih dvoje biti nominovan za izbacivanje a najviše glasova dobila je Ana. Ko će joj se pridružiti u petak, videćemo u sutrašnjoj emisiji.

***Zbog nje ćete poželeti da je opet leto: Kad se sagla u tangama cela plaža gledala je tu guzu (FOTO)

***Zvezda "Munja" je pravi profesionalac: "Ako treba da se skinem gola, onda gola" (+18FOTO)

***Specijalan tretman samo za nju: Zbog Seke Aleksić nastao haos na snimanju (FOTO)

Izvor: Smedia, Foto: PR TV Pink

Pretraga po temi: Prvi kuvar Srbije, Ana, Mozak, Srce, Džigerica, Iznutrice

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana nije uspela da spremi iznutrice, pa je nominovana za izbacivanje!

Izvor: Svet, 14.Nov.2012

Kuvari danas imaju zadatak da spreme iznutrice i to: pileće srce i džigericu i svinjski mozak. Oni mogu da spreme jedno ili više jela, ali sve tri namirnice moraju biti zastupljene. Takmičari odlaze u prodavnicu po namirnice i posle toga kreću u izvršenje zadatka. Žiri prvobitno određuje 45 minuta...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.