Ponovo se predomislila: Barbi tuži Eru Ojdanića za pokušaj silovanja! (video)

Izvor: Scandal.rs, 10.Feb.2016, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo se predomislila: Barbi tuži Eru Ojdanića za pokušaj silovanja! (video)

Nekadašnja učesnica rijalitija Parovi na Hepi televiziji Marina Cvetković Barbi, rešila je da ipak podnese tužbu protiv Ere Ojdanića za pokušaj silovanja.

Barbi je po izlasku iz vile povukla tužbu, družila se sa Ojdanićem, a onda je preko noći odlučila da ponovo promeni ploču.

Incident se dogodio krajem prošle godine, pred kamerama rijalitija, kada je Era “ljubakao” Barbi dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je ova spavala. Po izlasku iz Parova je ispričala da će podneti tužbu protiv Ere Ojdanića.

Popila sam lekove i legla, a on se uvukao u krevet i počeo da mi pipa si*e. Rekla sam mu da prestane! Druge noći sam legla da spavam i osetila kako se debilčina matora skinula, i počela i meni da skida pantalone. Trgla sam se i navukla pantalone, ništa se nije desilo“, rekla je Barbi, koja je dodala da se “kune u decu” da se sve tako dogodilo.

Barbi je tada poručila da će ga krivično goniti zbog pokušaja silovanja, ali se ubrzo predomislila. Rešila je da ne podnosi tužbu, a zauzvrat će joj folker pomoći u karijeri. Pomoć nije stigla, pa se odlučila na tužbu.

Tužila sam ga! Era je rekao da će mi pomoći u karijeri i sve što je trebalo. Kada sam ja potpisala izjavu da povlačim tužbu, od tog dana se nije javljao. Uvek kada ga pozovem on se vadi da je bolestan, a ovamo non-stop radi i nastupa. Sve će to sud da reši“, rekla je Barbi Kurir/Starsu.

Era Ojdanić je potvrdio da ga je nekadašnja koleginica iz rijalitija tužila.

Ja o njoj neću ništa loše da govorim, neka joj služi na čast! Obećao sam da ću joj pomoći u karijeri i trudio sam se da to ostvarim. Želim joj sve najbolje, a sud neka donese presudu”.

Pogledajte snimak iz Parova.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.