Područje bez signala epizoda 6: Lipša! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 06.Mar.2022, 10:49

Područje bez signala epizoda 6: Lipša! (VIDEO)

Serija "Područje bez signala" epizoda 6 pod nazivom "Lipša" je ujedno i poslednja epizoda, a biće emitovana u nedelju 6. marta u 20 časova na RTS-u. 

Serija "Područje bez signala" epizoda 6:

U šestoj epizodi serije "Područje bez signala", koja nosi naziv "Lipša", Oleg bezuspešno traži naručioca turbine i na kraju krene za njim u pustinju, nagovorivši Lipšu da ga ne čeka i da se vrati u Nuštin.

Ona tamo shvati da je trudna >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i iznudi obećanje da će se Nikola brinuti za dete ako se Oleg ne vrati. Nikola govori radnicima da je sve propalo i da se fabrika zatvara, ali oni ne žele da posao ostave nedovršenim. Kupca nema, ali radnici završavaju turbinu.

Šeila dolazi na ideju da slavnom kustosu ponudi turbinu kao poslednji socijalistički artefakt, zajedno s pričom o njenom nastanku. On pristaje, i ekipa putuje u Helsinki da predstavi svoj rad i izloži turbinu.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.