Izvor: Svet, 23.Apr.2011, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Pobedi najbliži Slađa i Igor!

U trci za glavnu premiju koja će se dodeliti konačno večeras, posel četiri meseca, najveći favoriti su tri para: Slađa Delibašić i Igor Matić, Danijel Đurić i Kristina Spremo, i Zorica Dukić i Miloš Vuković. Prema nekim procenama u vrhu potencijalnih dobitnika su Slađa i Igor i Danijel i Kristina. Oba para osvojila su publiku time što su odgovarali na sve zadatke, ništa im nije bilo teško, kreativni su, a pokazali su i da umeju da uživaju.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tijana Dapčević: Sa Slađom ću pričati u četiri oka!

Izvor: Svet, 23.Apr.2011

Maratonski rijaliti šou "Parovi" večeras konačno ulazi u svoju završnicu. Bivšu stanarku luksuzne vile u Zemunu, pevačicu Tijanu Dapčević pitali smo šta misli koji od preostalih parova će osvojiti nagradu od 240.000 evra. "Mislim da najviše glasova imaju Zorica Dukić i Miloš Vuković.

Nastavak na Svet...

"PAROVI": ZORICA I MILOŠ OSVOJILI 250.000 EVRA!

Izvor: Kurir, 24.Apr.2011, 01:39

BEOGRAD - Zorica i Miloš osvojili 250.000 evra! Najbolji džet-set par Srbije od subote veče su Zorica Dukić i Miloš Vuković. Oni su pobedili u četvoromesečnom rijalitiju "Parovi" sa ukupno osvojenih 50,75 odsto glasova..BEOGRAD -  Zorica i Miloš osvojili 250.000 evra!..Najbolji džet-set par...

Nastavak na Kurir...

Parovi: Miloš i Zorica osvojili 250.000 evra!

Izvor: Poznati.info, 24.Apr.2011

Posle više od četiri meseca, najglamurozniji rijaliti šou Parovi danas je završen svečanim proglašenjem pobednika, a to su Miloš Vuković i Zorica Dukić.. Zaista niko nije očekivao da će starleta i karatista uopšte ući u finale, a kamoli pobediti i osvojiti 250.000 evra, koje su darovali...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.