HRVAT DADO TOPIĆ UZIMA SRPSKI PASOŠ!

Izvor: Kurir, 18.Sep.2011, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVAT DADO TOPIĆ UZIMA SRPSKI PASOŠ!

Šta će reći Hrvati?! Adolf - Dado Topić traži srpsko državljanstvo i pasoš! Pevač s porodicom već neko vreme živi u Beogradu i rešio je da to ozvaniči i „na papiru“.

Šta će reći Hrvati?!

Adolf - Dado Topić traži srpsko državljanstvo i pasoš! Pevač s porodicom već neko vreme živi u Beogradu i rešio je da to ozvaniči i „na papiru“.

- Dado očekuje da će ga dobiti, pošto već neko vreme živi u našoj prestonici sa sinom Reom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i suprugom Mirjanom, koja je rođena Beograđanka - kaže naš izvor i dodaje:

- On mnogo voli Srbiju, pre svega Beograd, pa je tako pre dve godine rekao da želi da se preseli iz mesta Marina kog Trogira, gde je tad živeo u Hrvatskoj, kako bi njegov sin bio „svetski čovek iz svetskog grada“. Tom prilikom je rekao i da njegova žena žarko želi da se vrati u Beograd, kao i da je srećan što će biti blizu tašte Jane, koju obožava.

Kad smo pozvali vođu grupe Tajm, bio je iznenađen činjenicom da smo došli do ove informacije, ali zbog smrti prijatelja nije želeo da priča o ovome.

- Izgleda da vi znate više nego ja... Imao sam smrtni slučaj, mnogo mi je teško, pa vas molim da me pustite da odbolujem i da ovaj razgovor ostavimo za neka lepša vremena - rekao je Topić.

Ostaje da vidimo kako će naši susedi reagovati kad saznaju ovu vest. Nekako su prihvatili to što Seve, Nikolina Pišek i Marijana vole momke iz Srbije, ali kako će to što Hrvat želi da uzme srpsko državljanstvo...

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dado Topić uzima srpsko državljanstvo!

Izvor: S media, 18.Sep.2011

Hrvatski pevač Dado Topić, koji s porodicom živi u Beogradu, tražio je srpsko državljanstvo i pasoš!..Pošto već neko vreme živi sa porodicom u Beogradu, pevač Dado Topić rešio je da to ozvaniči i "na papiru"...Đorđe David: Rambo uzeo si pare i zbrisao!..Rambo pobesneo i otkazao nastup...

Nastavak na S media...

Dado Topić traži srpski pasoš

Izvor: Svet, 18.Sep.2011

naslov: . Dado Topić traži srpski pasoš. . . . excerpt: . Adolf - Dado Topić traži srpsko državljanstvo i pasoš! Pevač s porodicom već neko vreme živi u Beogradu i rešio je da to ozvaniči...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.