OKRŠAJ NA SUDU! Ana Ćurčić PRIMPREMILA BRUTALNU OSVETU Slavniću i Anđeli (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 23:02

OKRŠAJ NA SUDU! Ana Ćurčić PRIMPREMILA BRUTALNU OSVETU Slavniću i Anđeli (VIDEO)

Nema šale sa lavicom!

Ana Ćurčić osvojila je visoko drugo mesto u rijalitiju "Zadruga 6" i stekla mnoge fanove, ali ozuzev što se rešila toksične veze u kojoj je bila, ništa drugo nije dobila.Anu je u pomenutom rijalitiju nevenčani muž Zvezdan Slavnić prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić, a tokom njenog boravka je imala brojne sukobe sa Zvezdanom. Kako kaže, oni će se uskoro naći na sudu.

Ognjen Amidžić doveo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aleksandru Nikolić, Anu Ćurčić, Bilala Brajlovića ali i Daru Bubamaru i Alku Vuicu u "Amidži šou", a potom u emisiju "Narod pita" dolaze Sanja Grujić i Marko Stefanović. Ekipa portala Srbija Danas prisustvovala je snimanju i tom prilikom porazgovarala sa Anom.

- Sumirali su se utisci i još se sumiraju, mnogo sam bolje nego što sam bila. Aca Bulić je moja velika podrška i prijatelj, hvala Bogu pa ga imam - rekla je Ana na početku, a onda je spomenula kumu Milenu Kačavendu i njene izjave dok je boravila u rijalitiju.

- Što se tiče Milene, ona se borila na svoj način, po mom mišljenju je prešla granicu, ali to je njen način. Naravno da se nećemo posvađati, ne znam ko to može da očekuje - rekla je Ana.

Ćurčićeva je progovorila o deci i susretu sa njima nakon izlaska iz "Zaduge".

- Sa sinom ste videli susret, sa ćerkom je bilo baš baš lepo. Strahovala sam zbog svega, tu smo zajedno. Nisu mi ništa zamerili, mi smo jedno. Jako teško smo podneli sve to, svi se oporavljamo - rekla je ona, a onda progovorila o Zvezdanu i tužbama koje se spremaju.

- Majka mi je rekla da pokažem i dokažem svoju istinu. Imam slobodu govora. Ja sam advokate uzela, ne želim bez njih da radim ništa. To mi je primarni cilj, da se fokusiram na to. O tome ću pričati javno, nemam ja šta da krijem. Zvezdana ću kontaktirati samo preko suda i nadležnih organa. Tužbe se pripremaju za sve za šta godinama nisam imala hrabrosti. Moja borba tek sledi, pravda je spora ali dostižna. Nije mi bilo teško da ga prijavim nadležnim organima, sa zadovoljstvom sam to uradila i punog srca. Slavnićima je najdraže što nisam pobedila u rijalitiju. Anđeli i njemu želim sve najbolje, što dalje od mene i moje porodice - rekla je ona.

Ana se dotakla i nasilja koje je trpla od Zvezdana dok su bili u vanbračoj zajednici.

- Ima istina o kojima je Milena pričala, ali ima još toga da se čuje, bojala sam se Zvezdana u rijalitiju, to je duboka tema, ne želim da pričam o tome sada. Ja jesam njegova žrtva i žrtva nasilja. O tome bih i te kako pričala - rekla je Ana za portal Srbija Danas.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.