Novi HOT spot Tee Tairović! (foto/video)

Izvor: Svet, 01.Sep.2017, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi HOT spot Tee Tairović! (foto/video)

Danas je premijerno na kanalu IDJVideos predstavljen duet repera Rimskog i Tee Tairović pod nazivom Idu dani. Rimski, inače naš poznati reper koji je zajedno sa Coronom deo Kačket dole mafije, ovoga puta odlučio je da koketira sa drugačijim žanrom muzike, zbog čega se i odlučio na saradnju sa Teom.

“Fanovi su navikli na relaciju Rimski – Corona u rep izdanju, pa smo sada rešili da malo promešamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << karte i uradimo nešto što se ne očekuje. Ponudili smo Tei saradnju i ispostavilo se da je to bio pun pogodak, jer smo se energetski poklopili, a sve je to zapečatirala odlična saradnja sa IDJVideos-om. Siguran sam da će ova pesma osvežiti ovu našu malu, ali zato jako dosadnu scenu,” izjavio je Rimski, dok je Tea pre ove pesme snimila duet sa Šabanom Šaulićem koji ima 9 miliona pregleda na IDJVideos kanalu.

“Meni se jako dopala boja glasa Rimskog, mislim da je jako perspektivan i da će biti velika zvezda”, rekla je Tea.

svet.rssvet, printscreen

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.