Nasilje u Parovima ne prestaje: Uroš Ćertić nasilnički izacio Jelenu Golubović iz krevta! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Okt.2015, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasilje u Parovima ne prestaje: Uroš Ćertić nasilnički izacio Jelenu Golubović iz krevta! VIDEO

Noćas je u rijalitiju Parovi 2015, ponovo dšlo do nasilja nad Jelenom Golubović. Ovog puta Uroš Ćertić na veoma brutalan način izvukao je rediteljku iz kreveta, koja je dozivala obezbeđenje.

Miljana i Jelena odlučile su da zamene mesta u krevetu. Kada je Nemanja video Miljanu, poludeo je, dok je Kulićeva pokušala da mu objasni da je ona to tražila od Jelene. Miki je u tom trenutku udario rediteljku po nogama, dok je Uroš vukao pa je svom snagom skočio na krevet i slomio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ga. "Ne diraj me, kretenu jedan. Obezbeđenje", vikala je Jelna.

Rediteljka je kasnije izjavila da ne sme da spava u sobi jer se plaši Uroša.  Definitivno nasilju u Parovima nema kraja, a da li će se uskoro nešto promeniti, videćemo.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Nasilje u Parovima ne prestaje: Uroš Ćertić nasilnički izbacio Jelenu Golubović iz kreveta! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Okt.2015

Noćas je u rijalitiju Parovi 2015, ponovo došlo do nasilja nad Jelenom Golubović. Ovog puta Uroš Ćertić, na veoma brutalan način izvukao je rediteljku iz kreveta, koja je dozivala obezbeđenje...Miljana i Jelena odlučile su da zamene mesta u krevetu, a kada je Nemanja ugledao reditljku, poludeo...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.