Napadnuta Maja Mandžuka!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jun.2010, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnuta Maja Mandžuka!

Glumica Maja Mandžuka napadnuta je prošlog vikenda, prenosi list "Press". Plavokosu glumicu napala su četvorica nepoznatih muškaraca dok se vraćala iz noćnog provoda.

"Mandžuka se pre napada provodila na jednom od novobeogradskih splavova. Kad je nestala struja, odlučila je da krene kući. Dok je vozila automobil, prišla su joj četvorica muškaraca i napala je iz nepoznatih razloga. Zbog ovog incidenta reagovali su organi reda, koji su bili u blizini", kaže izvor lista >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "Press" koji se zatekao na licu mesta.

Maja Mandžuka nije želela da komentariše taj događaj. "Stvarno ne bih želela da bilo šta komentarišem. Sve što se desilo zabeleženo je u policiji", kratko nam je rekla zvezda filma "Munje".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.