NEPISMENA! Aleksandra Subotić se obratila novinarima, SAD JOJ SE SVI SMEJU! (FOTO)

Izvor: Svet, 09.Jan.2019, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEPISMENA! Aleksandra Subotić se obratila novinarima, SAD JOJ SE SVI SMEJU! (FOTO)

Aleksandra Subotić izbačena je iz Zadruge nakon sramnog nasilničkog ponašanja. Pogledajte snimak na kom se vidi kako krvnički udara Minu Vrbaški pesnicom u glavu:








View this post on Instagram















Aleksandra Subotić DISKVALIFIKOVANA iz Zadruge nakon što je pesnicom udarila Minu Vrbaški u glavu! >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
A post shared by SVET (@svet_rs) on Jan 7, 2019 at 9:08am PST


Aleksandra nakon izbacivanja nije dala nijedan intervju, a danas je odlučila da se obrati novinarima na svom Instagram nalogu prilično nepismenim saopštenjem, zbog čega je brzo postala predmet podsmeha na društvenim mrežama. Pogledajte:

SvetRajko Ristić
The post NEPISMENA! Aleksandra Subotić se obratila novinarima, SAD JOJ SE SVI SMEJU! (FOTO) appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

NEPISMENA! Aleksandra Subotić se obratila novinarima, SAD JOJ SE SVI SMEJU! (FOTO)

Izvor: Press, 09.Jan.2019

Aleksandra Subotić izbačena je iz Zadruge nakon sramnog nasilničkog ponašanja. Pogledajte snimak na kom se vidi kako krvnički udara Minu Vrbaški pesnicom u glavu: . .  . Aleksandra...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.