Lejdi Gaga nastupa na dodeli MTV nagrada

Izvor: Blic, 26.Jul.2013, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga nastupa na dodeli MTV nagrada

Pop pevačica Lejdi Gaga nastupiće 25. avgusta na dodeli MTV video nagrada (VMA) i to će biti jedno od njenih prvih pojavljivanja nakon operacije kuka.

Lejdi Gaga, 27, je prošlog meseca pevala nacionalnu himnu na njujorškoj gej paradi, a na dodeli VMA izvešće novi singl sa albuma “ARTPOP” koji izlazi 11. novembra, prenosi AP.

Džastin Timberlejk i duo Meklemor i Rajan Luis vode u trci za MTV VMA nagrade sa po šest nominacija u razlicitim kategorijama, dok Bruno Mars ima četiri. Robin Tiki, Majli Sajrus, Pink i rok grupa “Thirty Seconds to Mars” imaju po tri nominacije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lejdi Gaga nastupa na dodeli MTV nagrada

Izvor: Dzungla.org, 26.Jul.2013

Pop pevačica Lejdi Gaga nastupiće 25. avgusta na dodeli MTV video nagrada (VMA) i to će biti jedno od njenih prvih pojavljivanja nakon operacije kuka.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.