Kad se svetla ugase od danas u bioskopima! VIDEO

Izvor: Svet plus, 21.Jul.2016, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad se svetla ugase od danas u bioskopima! VIDEO

Od producenta filma“ Prizivanje zla“ , dolazi adaptacija kratkog film iz 2013. godine „Lights Out”, reditelja Davida Sandberga.

Zastrašujuće biće koje se pojavljuje samo kada se ugase svetla, vraća se u Rebekin život. Tokom detinjstva ju je vrebalo iz mraka, a sada je na meti njen mlađi brat, koji doživljava uznemirujuće, jednako neobjašnjive događaje koji ga izluđuju. Rebeka mora otkriti istinu o nepoznatom biću kako bi spasila svoga brata. Baziran na vrhunskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i višestruko nagradjivanom kratkom filmu istog naslova film „ Kada se ugase svetla“ okreće potpuno novo poglavlje u svetu produkcije horor filmova. Inteligentno razvijena priča sa vrhunskom glumom i maestralnom režijom Dejvida Sandberga svakako da nije jedan od onih horora na koje ste do sada navikli.

Ono što takodje ovaj film odvaj od drugih jeste i odluka mladog reditelja da u njegovoj produkciji ne koristi CGI (digitalne) efekte već mehaničke koji su čitavoj priči dali novu dozu realnosti.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

“KADA SE UGASE SVETLA” od danas u bioskopima! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jul.2016

Od producenta filma "Prizivanje zla", dolazi adaptacija kratkog film iz 2013. godine "Lights Out", reditelja Davida Sandberga...Zastrašujuće biće koje se pojavljuje samo kada se ugase svetla, vraća se u Rebekin život. Tokom detinjstva ju je vrebalo iz mraka, a sada je na meti njen mlađi brat, koji...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.