IMAM SINDROM PRODUŽENI KOVID Naš pevač se ponadao da će biti dobro, ali agonija se nastavlja! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 12:02

"IMAM SINDROM PRODUŽENI KOVID" Naš pevač se ponadao da će biti dobro, ali agonija se nastavlja! (FOTO)

Nije mu lako...

Mnoge ličnosti sa javne scene su imale tu nesreću da budu zaražene korona virusom, a jedan od njih je i pevač Dado Glišić.

Iako je pomislio da se situacija poboljšava, na žalost to baš i nije tako:

- Taman sam mislio da ću biti dobro, ali i dalje nisam. Imam sindrom Long Covid (produženi kovid). Nisam zarazan, ali i dalje imam simptome i svakodnevnu neizvesnost, baš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je iscrpljujuće. Nažalost, opet sam pod terapijama. Čuvajte se - napisao je Dado na svom Instagramu.

Evo kako je to izgledalo:

(VIDEO) "SANJA I JA SMO SE SVAĐALI NA KRV I NOŽ" Nikola Đorđević otkrio detalje veze sa pevačicom grupe "Hurricane"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOVID MU UNIŠTAVA SRCE I BUBREGE: Pevač pokazao lekarske nalaze - borba još traje! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020

Nije mu lako....Pevač Dado Glišić već duže vreme vodi borbu protiv korona virusa. Iako nije više zarazan, kako je i sam rekao, posledice su još uvek tu...Organizam mu trpi, ima ozbiljnih zdravstvenih problema, što je i pokazao nedavno, objavivši na Instagramu lekarski nalaz...- Posle mesec dana,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.