HAOS! Miljanin otac krenuo da bije Vesnu Rivas!

Izvor: Svet, 27.Apr.2017, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS! Miljanin otac krenuo da bije Vesnu Rivas!

Večeras je u rijalitiju “Parovi” emisija “Roditeljski sastanak” u kojoj su pozvani očevi i majke učesnika.
Najzanimljiviji od svih su roditelji Miljane Kulić koji su oštro iskritikovali ćerku zbog tverkovanja i skidanja. Ubrzo nakon toga zabranili su joj da komunicira sa Mladenom Vuletićem.
Ipak, najveći skandal desio se kad je Miljanin otac krenuo da bije Vesnu Rivas jer mu je rekla da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Miljana krala dok je on bio u zatvoru.
Brzom reakcijom obezbedjenja sprečen je veći incident.
Otac Branke Okuke ogorčen je na ćerku što ga nije poslušala i što nije prekinula romansu sa Mladenom.
SvetSvet

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) UKUĆANI IH RAZDVAJALI: Miljanin otac NASRNUO na Vesnu Rivas! Evo ŠTA mu je rekla!

Izvor: Kurir, 28.Apr.2017, 09:28

...U vili su pozvani  roditelji pojedinih učesnika, pa su među njima bili i roditelji Miljane Kulić..Nakon što su ćerku izgrdili zbog kontroverznog ponašanja i zabranili joj da se druži sa određenim učesnicima, oni su razgovarali i sa Vesnom Rivas o svojoj ćerki..Vesna Rivas je kao i obično...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.