GODINAMA VARALA NACIJU: Aleksandra Subotić nehotice priznala kako je LAGALA - svi zanemeli! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2019, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GODINAMA VARALA NACIJU: Aleksandra Subotić nehotice priznala kako je LAGALA - svi zanemeli! (VIDEO)

Tvrdila je drugačije!

Učesnica "Zadruge" Aleksandra Subotić tvrdila je da Aleksandar Čabarkapa nije bio oženjen i da je bio slobodan kada je zatrudnela sa njim. Sinoć je, međutim, u razgovoru sa ukućanima možda i nehotice razotrkila svoju laž sledećim rečima:

- Ja sam napravila glupost sa 16 godina. Ostala sam trudna sa čovekom koji je bio zauzet. Završila sa njima kada sam trebala da završim - rekla je Aleksandra u toku emisije.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osim što je Aleksandra tvrdila da Čabarkapa tada nije bio oženjen, uveravala je gledaoce rijalitija i da nije znala da je dotični bio u vezi sa njenom majkom Ljubom Pantović.

Ljuba takođe nije želela da prizna da je bila sa Čabarkapom, ali su nedavno na portalima osvanule fotografije koje su dokaz da je Ljuba lagala.

U videu pogledajte kako je izgledalo Aleksandrino priznanje:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VARALA JE NACIJU! Aleksandra Subotić konačno priznala kako je varala celu NACIJU! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 13.Jun.2019

Aleksandra Subotić je uvek tvrdila da Aleksandar Čabarkapa nije bio oženjen i uporno je ubeđivala sve da on bio slobodan kada je sa njim dete napravila. Međutim, sinoć se ona odala i možda je čak i nesvesno razotkrila svoju veliku laž. – Ja sam napravila glupost sa 16 godina. Ostala sam trudna...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.