Fudbaleru pokušavaju “da nameste” devojku: Soraja u zagrljaju “lažnog Nejmara”?!

Izvor: Svet, 31.Okt.2014, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleru pokušavaju “da nameste” devojku: Soraja u zagrljaju “lažnog Nejmara”?!

Brazilski reprezentativac i fudbaler Barselone Nejmar da Silva Santos slatko se nasmejao nalsovima o njegovoj navodnoj vezi sa srpskom starletom Sorajom Vučelić.
“Vidim pokušavaju da mi nameste devojku, hahahahaha…”, napisao je Nejmar na svom Tviteru nakon što je britanska štampa prenela trač da je Barselonin napadač zaljubljen u starletu iz Srbije (pogledajte OVDE).
Očigledno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nema ništa od nove Sorajine veze sa fudbalerom, te je čitava priča nastala na osnovu samo jedne obične slike fudbalera sa obožavaocima.
Pa opet, neki drugi izvori tvrde  da se na slici zapravo i ne nalazi slavni fudbaler nego jedan anonimni momak iz Dubaija. Po ovoj verziji, Sorajin “Nejmar” se zove Bakht, Pakistanac je, ima 22 godine i podučava tenis bogataše u ovoj bogatoj zemlji. On veoma liči na poznatog fudbalera, te ga čak i sportske prodavnice često plaćaju da dođe kod njih i da privuče mušterije kao Nejmarov dvojnik (pogledajte OVDE).

Autor: Life Content
Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasio se i NEJMAR povodom spekulacija o romansi sa SORAJOM!!

Izvor: Press, 31.Okt.2014

Navodna veza Između starlete Soraje Vučelić i brazilskog fudbalera Nejmara ovih dana jedna je od glavnih tema domaćih, ali i svetskih medija. . Podsetimo, o ljubavi između starlete i fudbalera pisala je i britanska štampa.. . Pročitajte...

Nastavak na Press...

Nejmar javno progovorio o odnosu sa Sorajom Vučelić! (Foto)

Izvor: Svet plus, 31.Okt.2014

Nakon što su se strani i domaći mediji raspisali o navodnoj vezi između Nejmara de Silve i Soraje Vučelić, fudbaler Barselone javno je progovrio o navodnoj romansi sa starletom.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.