EVO ZA KOLIKO TAČNO NOVCA JE VELJKO KUPIO BOGDANU: Da li je premalo ili previše?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVO ZA KOLIKO TAČNO NOVCA JE VELJKO KUPIO BOGDANU: Da li je premalo ili previše?!

Ispoštovali i ovaj običaj.

Veljko Ražnatović je juče u Hramu Svetog Save rekao sudbonosno da svojoj izabranici, Bogdani Rodić koja je već tri meseca trudna, a onda se građansko venčanje i slavlje održalo u jednom luksuznom hotelu.

Pre toga Veljko je sa svatovima otišao po mladu u njen rodni grad Titel, jer je želeo da ispoštuje stare srpske običaje.

On je, kako običaj nalaže, kupovao mladu od njenih sestara, a sve je zanimalo koliko je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novca izdvojio.

Reč je o cifri od 20.000 evra.

Mnogi su bili zaprepašćeni kada su čuli koliko je Veljko odvojio za svoju mladu, a da li je to premalo ili previše prosudite sami.

BONUS VIDEO: OGNJEN AMIDŽIĆ PIJAN VODIO EMISIJU: Sve priznao! Probao je marihuanu, lagao gledaoce, prati muške komentare na Instagramu svoje supruge (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Na Cecu Arkan nije žalio ni pola miliona, a evo koliko je Veljko dao za Bogdanu!

Izvor: Svet, 26.Nov.2019

Veljko Ražnatović je u Hramu Svetog Save rekao sudbonosno da svojoj izabranici Bogdani Rodić.. Ražnatović je došao u njeno rodno mesto Titel kako bi je kupio, kao što to nalažu stari običaji. Veljko je kupio mladu za 20.000 evra.. svetRajko Ristić/Svet.The post Na Cecu Arkan nije žalio ni...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.