Đus: Lepa Lukić je gangsterka! Je*e mi se za ostale! (video)

Izvor: Svet, 18.Sep.2017, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đus: Lepa Lukić je gangsterka! Je*e mi se za ostale! (video)

Ivan Ivanović Đus, najpoznatiji srpski reper, novi je učesnik šeste sezone najgledanijeg rijalitija “Parovi”.
Đus je rekao da nema nikakav strah i da je razlika između njega i ostalih učesnika ta što on ne ulazi da bi postao slavan jer to već jeste i da je on svakako pobednik. Na pitanje kako će se slagati sa ostalim učesnicima Đus je rekao da mu se za njih je*e.
Lepa Lukić je izjavila da se jako raduje što Đus ulazi u rijaliti, a reper je otkrio da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sreća obostrana.
“Naravno, i ja se radujem! Jedva čekam, biću njen zaštitnik jer ona to zaslužuje. Ona je jedna dama i gangsterka, ipak je Lepa institucija i zabavlja naš narod decenijama”, rekao je Đus i dodao da gaji simpatije prema nekim ljudima koji su u vili.
Šta je Đus sve rekao pred ulazak u “Parove 6”, pogledajte u videu:

SvetVladimir Lukić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.