Opleo po direktoru Granda: Popović priča gluposti! (FOTO)

Izvor: S media, 19.Okt.2012, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opleo po direktoru Granda: Popović priča gluposti! (FOTO)

Zakasnela reakcija kantautora Đure Mornara iznenadila je mnoge, a postavlja se pitanje kako će na ove prozivke reagovati prvi čovek Grand produkcije.

Nije tajna da na estradi ima sve više netrpeljivosti među kolegama i koleginicama. Pored njih sada je na red došao i sam direktor "Grand" produkcije Saša Popović. U emisiji "Brvnara" koja se emituje na Hepi televiziji, kompozitor i tekstopisac Đura Mornar koji je napisao neke od velikih hitova kao što su "Fenomenalno" >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << , "Dođi da ti dam", morao je da prekine saradnju sa Ćirom koji izvodi ove pesme, kako je rekao - sve zbog Saše Popovića.

- Nisam ljut na Ćiru, ne bih voleo da se to sad tako shvati. Ljut sam na Sašu Popovića, koji je Ćiri rekao da nikako ne uzima moje pesme, jer su glupe. Možda su moje pesme glupave, ali su postale hitovi i svi ih pevaju. Pa, ko tu priča gluposti i ko je glup? Mislim da je već svima jasno. - rekao je Đura Mornar.

Izvor: Smedia, Foto:RTV Pink, Smedia

Pretraga po temi: Đura Mornar, Saša Popović, Ćira, Svađa

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đura Mornar: Nisam ljut na Ćiru, Saša Popović priča gluposti!

Izvor: Svet plus, 19.Okt.2012

Nije tajna da na estradi ima sve više netrpeljivosti među kolegama i koleginicama. Pored njih sada je na red došao i sam direktor "Grand " produkcije Saša Popović.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.