Izvor: Scandal.rs, 26.Mar.2020, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđe David: “Imam KORONA VIRUS! Ne kapiram… Očajan sam!”

Đorđe David na društvenim mrežama potvrdio je da ima korona virus Muzičar i član žirija “Zvezda Granda” završio je u bolnici zbog upale pluća, pa se podvrgao testiranju na korona virus. On je sada na Instagramu poslao svima poruku. – Nažalost… potvrđeno mi je upravo da imam COVID 19! Ne kapiram… Očajan sam. Virus će da The post Đorđe David: “Imam KORONA VIRUS! Ne kapiram… Očajan sam!” appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Đorđe David oboleo od korona virusa: Hodnik se bukvalno trese od kašlja

Izvor: Tracara.com, 26.Mar.2020

Muzičar Đorđe David potvrdio je danas na instagramu da je pozitivan na korona virus. “Nažalost, potvrđeno mi je upravo da imam Covid-19! Ne kapiram… Očajan sam. Virus će da prođe, ali… bolnica. Pakao, kao da si u zatvoru, u vojsci. Ljudi, čuvajte se. Molim vas!”, napisao je Đorđe...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.