Darijan Musić priznao: Motiv stravičnog zločina bila bolesna ljubomora!

Izvor: Svet plus, 15.Nov.2012, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darijan Musić priznao: Motiv stravičnog zločina bila bolesna ljubomora!

Darijan Musić (25) iz Novog Sada, osumnjičen da je ubio svoju devojku, manekenku Vladislavu Červenko (25), uhapšen je juče oko 2 sata iza ponoći na putu Novi Pazar - Kosovska Mitrovica. Pretpostavlja se da je osumnjičeni pokušao da pobegne na područje Kosova, kako bi izbegao hapšenje u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Monstrum Darijan plakao dok su ga hapsili!

Izvor: Kurir, 15.Nov.2012

Policija: Očekivali smo žestokog momka spremnog na otpor, a on je pred nama počeo bukvalno da slini i kukumavči....NOVI PAZAR/NOVI SAD - Dolijao!..Na blatnjavom seoskom putu iznad Batnjika, duboko u planini Tresavi, preko koje vodi jedan od sporednih puteva ka severu Kosova, uhapšen je preksinoć,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.