Izvor: Scandal.rs, 03.Dec.2018, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Conja surovo izvređao roditelje! Nećete verovati šta je razlog!

Kao i svake nedelje u vili “Parova” je još jedno izbacivanje. Milica Cvetanović je osvojila najmanje glasova publike i za nju je takmičenje završeno. Učesnici sedme sezone najvećeg rijaliti formata sada glasaju za onog takmičara ko po njima ne zaslužuje da boravi u vili. Kontroverzni konobar iz Raške, Nikola Jovanović Conja, ne prestaje da iznenađuje The post Conja surovo izvređao roditelje! Nećete verovati šta je razlog! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

CILJ OPRAVDAVA SREDSTVO: Zolin prijatelj otkrio njegove namere prema Miljani Kulić! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 04.Dec.2018, 01:36

Boban Majstorović, prijatelj Lazara Čolića Zole, koji je sinoć bio nominovan za izbacivanje iz Zadruge 2, ne sumnja u romansu s Miljanom Kulić, te ističe da je ona jedini razlog zašto se on uopšte i odlučio na ovu rijaliti igru. – Miljana Kulić je jedan jedini razlog njegovog ulaska u rijaliti...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.