Ceca Ražnatović u ponoć na Božić primila sveto pričešće u Hramu Svetog Save

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2021, 10:51

Ceca Ražnatović u ponoć na Božić primila sveto pričešće u Hramu Svetog Save

U skladu sa običajima.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović tradicionalno na najradosniji praznik Božić se pričestila u ponoćnoj liturgiji u Hramu Svetog Save.

Pevačica je u hram došla u društvu sa nekoliko članova porodice i posle liturgije primila sveto pričešće.

Ceca je ispoštovala sve običaje za ovaj praznik, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a pridržavala se i epidemioloških mera zaštite i sve vreme dok je trajala liturgija nosila je masku. Sa pevačicom su bili sestra Lidija, zet i sestrići.

- Vaistinu se rodi. Srećan Božić! Upravo sam uzela anaforu i pričestila se - rekla je Ceca prosle pričešča.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ceca na Božićnoj liturgiji u Hramu Svetog Save: Brojni poznati se pričestili u ponoć

Izvor: Story, 07.Jan.2021

Ceca Ražnatović na Božićnoj liturgiji svake godine se pričesti. Poznata pevačica je veliki vernik i poznato je da poštuje tradiciju i sve hrišćanske običaje. Ta uverenja je prenela i na svoju decu, Anastasiju i Veljka.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.