Biljana i Janko Tipsarević posle incidenta odmaraju u Majamiju! FOTO

Izvor: Svet plus, 23.Avg.2016, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biljana i Janko Tipsarević posle incidenta odmaraju u Majamiju! FOTO

Biljana i Janko Tipsarević imali su incident, kada su im lopovi obili i opljačkali stan, pa su rešili da odu na odmor kako bi se oporavili od stresa.

Naš proslavljeni teniser Janko Tipsarević i njegova supruga Biljana rešili su da zaborave na ružne stvari koje su im se desile i nastave dalje. Naime, njima su nedavno pljačkaši upali u stan i odneli vredne stvari, a kako je to bio stres za njihovu porodicu, odlučili su da otputuju u Majami. Da bi pokazao svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << supruzi koliko je voli, Janko joj je u krevet doneo buket crvenih ruža, a modna kreatorka se time pohvalila fotografijom na svom instagram profilu.

It's a good morning when @tipsarevicjanko brings you roses to the bed ❤️

A photo posted by Fashion Designer (@biljanatipsarevic) on Aug 22, 2016 at 6:02am PDT

Iako su na odmoru, Janko ne dozvoljava sebi da njegova forma trpi, pa je odlučio da u pauzama uživanja poseti teniske terene kako bi mogao da trenira.

Not all fun and games in Miami #workhard #playharder #tennis #miami #southbeach #usopen #tipsarevictennisacademy @profex_academy

A photo posted by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on Aug 22, 2016 at 8:31am PDT

 
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.