Ava Karabatić: Ostvarila je svoj san i dobila ulogu u predstavi!

Izvor: Poznati.info, 06.Sep.2012, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ava Karabatić: Ostvarila je svoj san i dobila ulogu u predstavi!

Hrvatska starleta Ava Karabatić, koju je publika u Srbiji upoznala tokom emitovanja rijalitija “Survivor” ostvarila je svoj san. Ona je dobila ulogu u predstavi u kojoj će igrati madam, a reditelju Tomislavu Pavloviću za rad s Avom potrebno je i vremena i živaca. Ava je ubica mekog srca! Imam je na vidiku već duže vreme, a sad se stvari polako odmotavaju, kaže reditelj Tomislav Pavlović. Glumac >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << HNK u Zadru, koji je starleti u prvoj predstavi dodelio ulogu “madam“, dodaje kako Ava ima talenta te da bi mogla biti mentor svim amaterima koji dolaze u glumačke radionice. Samo, kaže, trebalo bi da izbegava alkohol. – Sa njom će mi biti potrebno i vremena i živaca. Moraću da je stisnem i kažem joj ‘stani’ i ‘začepi’. Nabaviću čak i peckalicu za muve da bih je doveo u red”, govori Tomislav, kojem je ova predstava rediteljski prvenac.

Uveren je da će njena gluma iznenaditi mnoge. Starleta će glumiti u staroj turskoj predstavi, čija se premijera očekuje u decembru. Zadarska studentkinja je presrećna jer je napokon ostvarila veliki životni san. U srednjoj školi zvali su je, kaže Ava, kraljicom drame i komedije jer je znala do suza da nasmeje i rasplače publiku. “Kad bi uloga bila kvalitetna, kao u erotskom trileru ‘Niske strasti’ i ako scena seksa ne bi bila vulgarna, odmah bih se skinula. Isto bih uradila i u pozorištu”, zaključila je Ava, koja će za svoju prvu glumačku ulogu dobiti i honorar.

Ava Karabatić

Izvor i foto: Puls, 24sata.hr

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.