Aca Lukas i Ceca Ražnatović ne snimaju rijaliti! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 31.Avg.2018, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Lukas i Ceca Ražnatović ne snimaju rijaliti! (VIDEO)

Pevač Aca Lukas demantuje vest o rijalitiju! On i Ceca Ražnatović ne snimaju rijaliti kako se ranije šuškalo i da on zbog toga napušta mesto u žiriju Pinkovih Zvezda

Dešavanja oko pevača Ace Lukasa svakodnevno pune novinske stupce, a i on vešto doliva ulje na vatru svojim izjavama. Nedavno se pronela vest da će Lukas napustiti Zvezde Granda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << zbog ponude konkurentske televizije na kojoj će napraviti rijaliti emisiju sa Svetlanom Ražnatović Cecom. Ipak, takve planove za sada Lukas nema, a izgleda da u tako nešto nije ni upućen:

"Ceca i ja, rijaliti program? Prvi put čujem. Ja i Ceca smo super, to nije samo estradno prijateljstvo, ono datira mnogo ranije, tako da nije estradno, to je pravo prijateljstvo."

Po prvobitnim informacija, Aca i Ceca bili bi domaćini emisije u kojoj bi gostovalo osam muzičara iz različitih žanrova, svaka epizoda je trebalo da bude snimana na različitim lokacijama kao što su dvorac Dunđerski, Ohrid i druge atraktivne destinacije. Trebalo je da spremaju hranu, ručaju sa kolegama, šale se i uživaju, dok bi publika mogla da ih vidi u situacijama u kojima do sada za to nije imala prilike.  Izvor blizak produkciji je tada izjavio:

"Nakon toga će premestiti na stejdž gde će pevati po dvoje. I to će biti zanimljivo jer će Ceca pevati na primer sa Vesnom Zmijanac, ona će izvesti jednu njenu pesmu, a onda će Vesna Cecinu. Biće to nešto potpuno novo na našim prostorima i nema sumnje da će milioni gledalaca uživati u tom muzičkom rijalitiju."

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.