Aca Lukas demantuje: Ceca i ja ne snimamo rijaliti, ali smo super

Izvor: Tracara.com, 31.Avg.2018, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Lukas demantuje: Ceca i ja ne snimamo rijaliti, ali smo super

Turbulentan život Ace Lukas puni novinske stupce iz dana u dan, a čini se da on svojim izjavama samo dodaje ulje na vatru. Prošle nedelje pronela se priča da će Lukas napustiti Zvezde Granda, zbog ponude konkurentske televizije na kojoj će napraviti rijaliti emisiju sa Svetlanom Ražnatović Cecom. Ipak, čini se da folker nema takvih planova – bar ne za sada. “ >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Ceca i ja, rijaliti program? Prvi put čujem. Ja i Ceca smo super, to nije samo estradno prijateljstvo, ono datira mnogo ranije, tako da nije estradno, to je pravo prijateljstvo,” bio je izričit on u izjavi za emisiju Premijera. Podsetimo, po prvobitnim informacija, Aca i Ceca bili bi domaćini emisije u kojoj bi gostovalo osam muzičara iz različitih žanrova. “Svaka epizoda biće snimana na različitim lokacijama, poput dvorca Dunđerski, Ohrida i drugih atraktivnih destinacija… Oni će sačekati osam kolega, sa kojim će spremati hranu, ručati, šaliti i publika će imati priliku da ih vidi u situacijama u kojima do sada nije mogla”, objasnio je tada izvor iz produkcije i dodao: ”Nakon toga će premestiti na stejdž gde će pevati po dvoje. I to će biti zanimljivo jer će Ceca pevati na primer sa Vesnom Zmijanac, ona će izvesti jednu njenu pesmu, a onda će Vesna Cecinu. Biće to nešto potpuno novo na našim prostorima i nema sumnje da će milioni gledalaca uživati u tom muzičkom rijalitiju”, dodaje izvor.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Aca Lukas i Ceca Ražnatović ne snimaju rijaliti! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 31.Avg.2018

Pevač Aca Lukas demantuje vest o rijalitiju! On i Ceca Ražnatović ne snimaju rijaliti kako se ranije šuškalo i da on zbog toga napušta mesto u žiriju Pinkovih Zvezda! ..Dešavanja oko pevača Ace Lukasa svakodnevno pune novinske stupce, a i on vešto doliva ulje na vatru svojim izjavama. Nedavno...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.