STAVIO TAČKU NA TRAČEVE: Aca Lukas progovorio o PRIJATELJSTVU sa Cecom, pa otkrio OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2018, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STAVIO TAČKU NA TRAČEVE: Aca Lukas progovorio o PRIJATELJSTVU sa Cecom, pa otkrio OVO!

Njihovo prijateljstvo traje godinama.

Popularnog pevača Acu Lukasa njegovi obožavaoci imaju priliku često da viđaju na beogradskim splavovima i da uživaju u muzici koju je spremio specijalno za njih.

Iako se dugo spekulasalo da će Aca i njegova dugogodišnja prijateljica Svetlana Ceca Ražnatović napraviti rijaliti šou, njih dvoje prijateljstvo čuvaju daleko od očiju javnosti.

Aca je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio izričit i po tom pitanju rekao samo jedno, a to je da su oni "pravi prijatelji".

- Ceca i ja, rijaliti program? Prvi put čujem. Ja i Ceca smo super, to nije samo estradno prijateljstvo, ono datira mnogo ranije, tako da nije estradno, to je pravo prijateljstvo - rekao je Lukas.

Naša folk diva Ceca i Lukas sigurno su jedni od najslušanijih pevača sa domaće scene zbog kojih publika gubi glasne žice kada oni drže nastup.

(VIDEO) Zadrugarka imala S*KS i sa Lukasom i sa njegovim SINOM? Sada je PROGOVORILA O SVEMU! Aca mi je POMOGAO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aca Lukas PROGOVORIO o svom prijateljstvu sa Cecom, pa priznao OVO!

Izvor: Story, 31.Avg.2018

Popularnog pevača Acu Lukasa njegovi obožavaoci imaju priliku često da viđaju na beogradskim splavovima i da uživaju u muzici koju je spremio specijalno za njih. Iako se dugo spekulasalo da će Aca i njegova dugogodišnja prijateljica Svetlana Ceca Ražnatović napraviti rijaliti šou, njih dvoje...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.