Izvor: Scandal.rs, 23.Nov.2018, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA KORAĆ REKLA ALEKSANDRI U LICE DA JOJ SE SVIĐA DAVID: Subotićeva POBESNELA, a David se oduzeo OD STRAHA! (VIDEO)

Zadrugarima je sinoć pušten snimak na kom je Ana Korać priznala da bi imala seks s nekim učesnikom, a onda je Drvetu mudrosti otkrila da joj je simpatičan David Dragojević. – Ana je rekla da joj je simpatičan. Mislim da joj se baš sviđa, da se zaljubila skoro – rekao je Miki misleći na Davida. The post ANA KORAĆ REKLA ALEKSANDRI U LICE DA JOJ SE SVIĐA DAVID: Subotićeva POBESNELA, a David se oduzeo OD STRAHA! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SADA JE SVE JASNO KAO DAN! Ana Korać priznala da joj se SVIĐA David, Aleksandra će POBESNETI! (VIDEO)

Izvor: Press, 23.Nov.2018

Ovo niko nije očekivao! . U javnosti je kao bomba odjeknula vest da Ana Korać i David Dragojević gaje simpatije jedno prema drugom, iako su njih dvoje i te kako negirali...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.