Izvor: Svet, 29.Apr.2016, 15:30 (ažurirano 02.Apr.2020.)
7 korisnih saveta za pripremu savršenog roštilja
Topli prolećni dani i prvomajski praznici su na pragu. Ne postoji razlog da i ove godine ne provedete praznično jutro u prirodi – uz roštilj! Kada se skupi pravo društvo, organizacija svima omiljenog roštilja može biti brza i efikasna.
Foto: Pixabay
Pridražavajte se ovih saveta kako bi vam roštilj bio što ukusniji!
1. Ne pecite hladno meso
Najvažnija stvar prilikom pečenja na roštilju jeste da se toplota dovede do središnjeg dela mesa, a da pritom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << površina ne bude prepečena ili, u najgorem slučaju, ugljenisana! Zato, ako želite da komadi mesa budu ravnomerno pečeni, meso na vreme izvadite iz frižidera, kako bi se zagrejalo na sobnu temperaturu.
Pogledaj vesti o: Prvi maj