Za popravke škola i socijalnih ustanova skoro 50 miliona dinara iz pokrajinskog budžeta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za popravke škola i socijalnih ustanova skoro 50 miliona dinara iz pokrajinskog budžeta

Iz pokrajinskog budžeta biće izdvojeno više od 40 miliona dinara za različite radove u šest osnovnih škola u AP Vojvodini.

Na današnjoj sednici Pokrajinske vlade odlučeno je da ta sredstva budu izdvojena za rekonstrukciju objekta izdvojenog odeljenja u Vašici OŠ "Vuk Karadžić" u Šidu, za rekonstrukciju elektroenergetskih instalacija u zgradi OŠ "Miloš Crnjanski" u Novom Sadu, za zamenu krovnog pokrivača iznad fiskulturne sale u OŠ "Žarko Zrenjanin" u Kikindi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za sanaciju sanitarnih čvorova u OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u Sremskoj Kamenici, za investiciono održavanje objekta u kome se nalaze prostorije za produženi boravak učenika u OŠ "Jožef Atila" u Novom Sadu i za zamenu kotla na čvrsto gorivo u OŠ "Novak Radonić" u Molu.

Pokrajinska vlada nastavlja sa aktivnostima na poboljšanju uslova u domovima za smeštaj duševno obolelih lica i lica ometenih u mentalnom razvoju, pa je za ovu namenu danas izdvojila 8,17 miliona dinara.

Sredstva su namenjena za rekonstrukciju i zamenu krovnih pokrivača u Domu za smeštaj duševno obolelih lica "Sveti Vasilije Ostroški – Čudotvorac" u Novom Bečeju, za nabavku opreme za vešeraj, kuhinju, kao i računarske opreme u Domu za duševno obolela lica u Čurugu, kao i za nabavku opreme i nameštaja za novi objekat za radnu terapiju, sanaciju rasvete i gromobranskih instalacija u Domu za lica ometena u mentalnom razvoju "Othon" ("Otthon") u Staroj Moravici.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sednica Pokrajinske vlade: Za radove u šest škola izdvojeno 40 miliona dinara

Izvor: Blic, 19.Jun.2019

Iz pokrajinskog budžeta na današnjoj sednici Pokrajinske vlade izdvojeno je više od 40 miliona dinara za različite radove u šest osnovnih škola u AP Vojvodini.

Nastavak na Blic...

Oštećenim pčelarima u Srbiji šest miliona dinara

Izvor: Capital.ba, 20.Jun.2019, 08:15

NOVI SAD, Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vuk Radojević donio je juče odluku o dodjeli više od šest miliona dinara /oko 51.000 evra/ namijenjenih naknadi štete koju su vojvođanski pčelari nedavno pretrpjeli. Bespovratna sredstva pčelarima će biti dodijeljena...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.