Izvor: Beta, 11.Feb.2022, 10:42

Za Dan državnosti dežurne 68 pošte

Pošta Srbije je danas najavila da će tokom državnog praznika Sretenje – Dan državnosti Srbije, 15. i 16. februara, dežurati 68 pošta. Beogradska Glavna pošta u Takovskoj 2 i pošta na Aerodromu "Nikola Tesla" radiće uobičajeno – non-stop, kao i pošte na svim graničnim i administrativnim prelazima.Radiće i pošte u tržnim centrima u Beogradu i Кragujevcu i druge dežurne pošte u gradovima širom Srbije, kao i u turističkim centrima, na Zlatiboru i Кopaoniku.Otvorene će biti i pošte u Univereksport objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Zrenjaninu i Somboru.
Pogledaj vesti o: Dan državnosti Srbije

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pošta Srbije: Na Dan državnosti dežurno 68 poslovica

Izvor: Danas, 11.Feb.2022

Pošta Srbije je danas najavila da će tokom državnog praznika Sretenje – Dan državnosti Srbije, 15. i 16. februara, dežurati 68 pošta.

Nastavak na Danas...

Subotica: Izmenjeno radno vreme više ambulanti sledeće nedelje, na Sretenje obezbeđeno dežurstvo

Izvor: Danas, 11.Feb.2022

Pojedine zdravstvene ambulante Doma zdravlja Subotica radiće naredne nedelje po izmenjenom radnom vremenu, dok će za vreme državnog praznika, 15. i 16. februara, biti obezbeđeno dežurstvo.

Nastavak na Danas...

Radno vreme pošta i pijaca za Dan državnosti

Izvor: RTS, 11.Feb.2022

Dan državnosti Srbije koji se obeležava 15. i 16. februara biće radni dan za 68 dežurnih pošta. . Beogradska Glavna pošta u Takovskoj 2 i ona na aerodromu "Nikola Tesla" radiće uobičajeno – non-stop, kao i pošte na svim graničnim i administrativnim prelazima..Radiće...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.